Ticket verkoop

De ticket verkoop voor Hengelo 60’s Revival is gestart op 18 Mei 2022, om 12:00 uur.

Ben je erbij op 6 november op de zevende editie van de Hengelo 60’s Revival? Dat is hartstikke mooi maar omdat 6 november nog ver weg is hebben we nog een andere tip voor je! Op 22 september halen we in samenwerking met Metropool de legendarische Fortunes naar Hengelo en zij spelen al hun tijdloze wereldhits. Als bezoeker van ons feest in november kan je simpel een aantrekkelijke korting voor het concert van The Fortunes in september krijgen!

Op vertoon van je ticket van de Hengelo 60’s Revival ontvang je aan de kassa van Metropool een mooie korting en betaal je slechts €20,- in plaats van de voorverkoopprijs van €29,75 voor het concert van The Fortunes in september.

Nog geen tickets? Ga dan naar de kassa van Metropool en sla twee vliegen in één klap! Het worden prachtige evenementen en we hopen jullie zo veel mogelijk te zien!

Voor bestelling van jet ticket via internet voor Hengelo60’s Revival, staat de link naar de tickets hieronder. Zie ook de ticket info onderaan deze pagina.

https://metropool.nl/agenda/hengelo-60s-revival-2022/

Ticket info & voorwaarden

Info tickets kopen

Op onze tickets zijn de Algemene Voorwaarden van Ticketmaster van toepassing.

Gekochte kaarten kunnen niet worden geretourneerd. Wel is het mogelijk om online een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze mogelijkheid wordt geboden in het online bestelformulier van Ticketmaster.

Ook in geval van verhindering is het niet mogelijk de kaarten te retourneren. Metropool behoudt zich het recht voor om concerten / dansactiviteiten te verplaatsen of te annuleren. Bij verplaatsing van het concert verplicht Metropool zich om zo snel mogelijk via haar website de nieuwe datum aan te kondigen met daarbij de vermelding tot wanneer kaarten geretourneerd kunnen worden. In geval van annulering zal Metropool het toegangsgeld inclusief servicekosten vergoeden.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook