Ticket verkoop

CORONA

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl. Neem daarom op je telefoon of op papier je QR code mee, EN een id bewijs (Rijbewijs, ID, paspoort)

Voorlopig gaan we uit van een bezetting van 75% en meer kaarten worden er dan ook niet verkocht.

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd, dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen. 

Als het kopen van de tickets via internet niet lukt, neem dan via de mail contact met ons op voor hulp. info@hengelo60revival.nl

Zorg ervoor dat je jouw Metropool tickets aanschaft via de juiste weg. Er zijn zes wegen die naar Metropool leiden:

  1. De makkelijkste manier is via Metropool.nl of via Ticketmaster.nl. Voor onze agenda klik je hier
  2. Aan de kassa van Metropool, locatie Hengelo, ma t/m vr 10:00 – 13:30u en tijdens activiteiten op beide locaties

Als je tickets in de voorverkoop koopt dan betaal je servicekosten. 

Koop je tickets via een andere weg (wederverkopers), dan kunnen wij niet garanderen of je tickets geldig zijn, je de juiste prijs betaalt en of dat je überhaupt je tickets ontvangt. Ook kunnen wij de echtheid van deze tickets helaas niet controleren.

1. en 2. Online tickets via Ticketmaster Nederland
Voor de snelste en makkelijkste manier om aan kaarten te komen heb je slechts drie dingen nodig: een pc, een printer en een internetaansluiting. Via de website of App van Metropool klik je op de ticketlink in een evenement. Zo kom je op het Ticketmaster online ticketplatform, waar je veilig en snel je tickets kunt bestellen. Na je bestelling ontvang je een e-mail met daarin een zogenoemd e-Ticket, voorzien van unieke barcode. Printen, meenemen naar Metropool, laten scannen et voilá, je bent binnen! Koop je een e-ticket dan worden er servicekosten in rekening gebracht.

3. Nu je er toch bent: Tickets kopen bij Metropool
Het kassakantoor van Metropool locatie Hengelo is van maandag t/m vrijdag geopend van 10:00 tot 13:30 uur.
In Metropool Enschede kun je alleen tijdens activiteiten zoals concerten  aan de kassa tickets krijgen.

CJP
In het bezit van een CJP pas en gebruik maken van de korting op kaarten? Dan moet je even langskomen bij ons aan de kassa. Alleen daar kan je de korting op vertoon van je kaart verzilveren. Online is hier dus geen mogelijkheid voor. CJP prijs = €2,50 korting op de voorverkoopprijs inclusief servicekosten.

Staan, zitten en rolstoeltoegankelijkheid

Bij ons kijk je staand naar een concert, tenzij we dit expliciet anders hebben aangegeven bij een evenement. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we je niet van een tof optreden laten genieten als je bijvoorbeeld slecht ter been bent of last hebt van een lichamelijk ongemak, waardoor je niet de hele avond kan staan. We regelen graag een zitplaats voor je in dit geval.

Wel horen we dat even graag van te voren, omdat een zitplaats meer ruimte inneemt en je ook wat wilt zien. Geef ons dus even op tijd je wensen aan, dan proberen wij daaraan te voldoen. Hoe later je je verzoek voor een zitplaats indient hoe lastiger het wordt. Het aanvragen van een zitplaats is niet automatisch een reservering voor een concert, je moet je concertkaartje dus al in je bezit hebben!

Je aanvraag kan je richten aan kassa@metropool.nl. Telefonisch reserveren kan ook, op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:30 uur: +31(0)74 243 8000.

Zit je in een rolstoel?
Per activiteit zijn er rolstoeltickets te koop. Onze zalen zijn toegankelijk met een rolstoel en we beschikken op beide locaties over een mindervalidentoilet. In verband met veiligheidsvoorschriften zijn er slechts een beperkt aantal rolstoelplekken beschikbaar, hiervoor kan je online een apart ticket bestellen. Zijn er online geen tickets meer beschikbaar en kom je met een regulier ticket naar een evenement? Dan bestaat de kans dat we je niet kunnen toelaten in verband met de veiligheidsvoorschriften.

Ticketvoorwaarden

Op onze tickets zijn de Algemene Voorwaarden van Ticketmaster van toepassing.

Gekochte kaarten kunnen niet worden geretourneerd. Wel is het mogelijk om online een annuleringsverzekering af te sluiten. Deze mogelijkheid wordt geboden in het online bestelformulier van Ticketmaster.

Ook in geval van verhindering is het niet mogelijk de kaarten te retourneren. Metropool behoudt zich het recht voor om concerten / dansactiviteiten te verplaatsen of te annuleren. Bij verplaatsing van het concert verplicht Metropool zich om zo snel mogelijk via haar website de nieuwe datum aan te kondigen met daarbij de vermelding tot wanneer kaarten geretourneerd kunnen worden. In geval van annulering zal Metropool het toegangsgeld inclusief servicekosten vergoeden.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook