HENGELO 60'S REVIVAL Presenteert
SUNDAY 60'S
METROPOOL MUZIEKCAFE

Zondag
26 M​aart
14:30 uur

FOTO GALLERIJ 29 JAN

PROGRAMMA 

SHOWTIME: 14:30 UUR

LOFT is een Hengelose coverband, die al meer dan 15 jaar bestaat. Bekende hits uit de sixties, seventies en eighties is tegenwoordig het devies, met een variatie van pop, tot rock en country. Maar nog steeds is hun doel om het publiek een fijne middag of avond te bezorgen met goed herkenbare nummers. Dansbaar, opzwepend, maar ook ontroerend - van de Stones tot de Cats.

De huidige samenstelling is een terugkeer naar de basis van 2007 toen het ooit begon als een compacte formatie, met nu op drums Bert Leloux, op bas (nog steeds) Erik Schott, op gitaar Edwin Courant en Freddy Willems, op toetsen Theo Verhoeven, en Tonnie Riethorst verzorgt als sinds 2016 de lead vocalen. Dat doet overigens Freddy Willems ook in een aantal nummers en daar zijn we heel blij mee. 

SHOWTIME: 16:00 UUR

Y-SECT Soul & More is een soul band opgericht door een stel vrienden uit 1966, te weten Roy Gemser, Henk Breuring, Rudi Woudstra en Gerrit Krabbenbos.  Na 3 jaar te hebben opgetreden in binnen en buitenland ging de band uit elkaar en ging ieder zijn eigen weg. Na 50 jaar kwamen we via Hengelo 60's Revival weer bij elkaar en zijn we inmiddels uitgegroeid tot een 9 persoons Soulband, inclusief een zanger en zangeres.

kaartverkoop

Tickets kosten € 10,- in de voorverkoop 
en € 12,50 op zondag aan de kassa.


Kaartje kopen? Geen probleem! Zorg ervoor dat je jouw Metropool tickets aanschaft via de juiste weg. 
De makkelijkste manier is via
 Metropool.nl 
of via 
Ticketmaster.nl

Aan de kassa van Metropool, locatie Hengelo, kan je ook tickets kopen op ma t/m vr van 
10:00 - 13:30u 
Tijdens concerten kun je bij Metropool Hengelo & Enschede tickets aan de kassa kopen. 
Op vrijdag van 10:00 - 13:30u kun je alleen met pin betalen.  

Als je tickets in de voorverkoop koopt dan betaal je servicekosten. 

Koop je tickets via een andere weg (wederverkopers), dan kunnen wij niet garanderen of je tickets geldig zijn, je de juiste prijs betaalt en of dat je überhaupt je tickets ontvangt. Ook kunnen wij de echtheid van deze tickets helaas niet controleren.

 Online tickets via Ticketmaster Nederland
Voor de snelste en makkelijkste manier om aan kaarten te komen heb je slechts drie dingen nodig: een pc, een printer en een internetaansluiting. Via de website van Metropool klik je op de ticketlink in een evenement. Zo kom je op het Ticketmaster online ticketplatform, waar je veilig en snel je tickets kunt bestellen. Na je bestelling ontvang je een e-mail met daarin een zogenoemd e-Ticket, voorzien van unieke barcode. Printen kan maar is niet nodig, we scannen ze ook van je mobiele telefoon. Koop je een ticket dan worden er servicekosten in rekening gebracht.

CJP
In het bezit van een CJP pas en gebruik maken van de korting op kaarten? Dan moet je even langskomen bij ons aan de kassa. Alleen daar kan je de korting op vertoon van je kaart verzilveren. Online is hier dus geen mogelijkheid voor. CJP prijs = €2,50 korting op de voorverkoopprijs inclusief servicekosten.

FOTO'S 29 JAN 2023
AFSLAG OELE

SIXPACK